Hur är det möjligt at ett år har gått....redan? Årsdagen för hans död är i dag och jag fattar inte vart dagarna har farit? Jag tyckte tiden stannande... men den har bara rusat framåt medans jag förtvivlat klamrat mej fast med det vanliga, det vi gjorde, hur jag gjorde, det gör jag fortfarande. Det som känns tryggt. I dag har det varit en svår dag. Det trodde jag inte, jag var inte alls förberedd på att sorgen och saknaden skulle däcka mej så som den gjort i dag. Storgrinade i två timmar, somnade av utmattning i två timmar, körde gräsklipparen inte i två timmar men tills en störtskur kom och jag blev genomblöt. Åkte iväg med Olle till skogs på måfå och hamnade i Sorgbränna (passande ställe, va?) och där kom hur många minnesbilder som helst upp med SÅ, naturen, skogen, hundar, röjning, fiske, prickskjutning, älgar, bjenn, jakt, bärplockning, väder och vind. Allt som han gillade och levde för. Olle och jag var där två timmar.

Älgjaktslämningar å det skiter älgen i/på ;-)Hemma på Djupudden är det naturens växlingar som råder, precis som det alltid har gjort!


Det känns tryggt.


Men det händer grejer av nödvändighet också till exempel har jag köpt en apparat som gjorde Viktor glad, den där trädgårdstraktorn  som kom i ett stort paket  :-) Nu kan jag hålla gräset borta själv och jag tycker faktiskt att nyttan förenas med nöjet!
En ny bro har det också blivit och Rikard fick till ett stort lass med byggrat som vid lämplig väderlek kommer att eldas upp. Jag är så glad i nybrua och ska visa upp den här senare. Jag försöker "måla" den mellan regnskurarna med roslagsmahogny. Det luktar gott, tjära.Jag har fina blommor också, men mitt lilla trädgårdsland är bara eksingen och jag har helt enkelt inte orkat ta itu med det eller inte haft lust? Jag vet inte vad....


 Jag är hemma från arbetet sedan en tid tillbaka och ska så vara iaf augusti ut och hoppas jag blir arbetsför så snabbt som möjligt igen. Det är mina fötter som inte vill som jag och nu väntar jag på tid hos ortopeden. Jag tror sorgen har gått runt  hela kroppen och till slut hamnat i fötterna....

Har varit på en kvällskurs och lärt mig fem olika tekniker att dekorera träsaker. Allt från möbler till små lådor. Riktigt roligt och jag har många föremål som skulle behöva hottas upp lite... haha... Kanske allra mest jag själv skulle behöva det? men jag börjar med en låda. 


Lådans sidor blev så här. :'(  :-)

Sorg och glädje