...Jag skrev något här på bloggen. Jag har inte haft någon lust, ingen "gajst" som man säger... Varför kan jag inte direkt förstå men var sak har sin tid! Egentligen tycker jag det är ett kul sätt att typ, dokumentera lite av vad som försegår i det dagliga livet omkring mig själv. Det händer ju hela tiden saker i ens liv, goda, roliga, hemska och lejsamma som kommer och går utan att jag, inte alla gånger, fattar varför? 

Just nu är det så att jag fattar inte vad meningen är med mina krånglande fötter? I dryga två månaders tid har jag haft värkande, onda fötter. Det började med att en led på en tå svullnade upp och ömmande och sedan har det bara accelererat så pass att jag har stora svårigheter att gå. Jag tänker inte berätta hela historien här men jäkligt påfrestande är det iaf! Jag är på utredning och det verkar ska ta ett par månader till.... men jag tror inte jag orkar med det!!! Jag vill ju att det ska hända något, jag vill ha action, jag vill bli fri från smärta och jag vill veta vad orsaken är..... NU. Sakta i backarna Karin... ta det lungt.... utredningar tar tid..... Äsch å fy vale !!! Det gäller att gilla dagarna som går ändå... men det är inte lätt att inte klara sig själv och att måsta avstå sånt som jag bara tagit för givet innan. 

Den andra foten har brakat ihop eftersom jag hela tiden belastat den och gått helt fel, utan kryckor. Egentligen är det ganska synd om mig nu  :-( Fast jag har det bra jämfört med alla krigsdrabbade ute i världen. Nu kanske du som läser tänker att det där är gikt? Det tänkte jag också eftersom båda mina föräldrar hade det. Men det stämmer inte så bra med symtom och prover hitentills så det är därför utredning fortfarande pågår.....  Nog om detta elände...  det värsta är nog ändå att jag inte kan sköta om min lilla Olle, jag kan ju inte motionera han, inte ens ta en liten kort promenad runt lägdan.

Olle å jag har spanat efter bjenn många, många gånger den här säsongen men vi är dåliga på det och saknar StigÅke och Tyra oerhört mycket! Men vi har sett älgar, bäver, fåglar, rådjur, lodjur, huggormar och rävar och Olle har skällt som en tok när han fått syn på något så jag har aldrig hunnit ta någon bild på dom. Men vad gör väl det... roligt har vi haft! 

 Här spanar vi på bäver och Olle blir alldeles "tokig" för han fattar inte vad det är för mystiskt där ute i vattnet som luktar så fränt! Mellan tallarna simmar en bäver på bilden nedanför och det gjorde den många gånger, av och till, liksom verkligen visade upp sig och retades med Olle. En rolig spanarkväll.

 Älgar är ju alltid trevligt att se, att det finns några kvar i bjennlanne  ;-) Vi har sett nyfödda älgkalvar också och de är ju så himla söta men jag tror de flesta är uppätna av bjenn nu för det har setts flera kossor utan kalv sista tiden. Mina absoluta favoriter är just älgkossorna som måste vara så kloka och finurliga för att klara sina kalvar... och så klart ha turen på sin sida.

 Fyra små lusiga rävungar har jag sett flera gånger men sista gången var de bara två. Rävmamman hade valt sin lya alldeles vid vägkanten och de var nog inte så klokt. Kanske har de blivit överkörda eller att någon rovfågel tagit dom när de legat och sovit oskyddat mitt på vägen... vad vet jag? Ungarna är lite okunniga för de tror att de inte syns när de söker skydd under ett litet blad och själv inte ser något. Gulligt men farligt!

 Nog om djuren för denna gång  :-D