Ja, tänk att jorden fortsätter att snurra... och att det ändå går så fort?

Jag lever på och kan göra som jag vill, i smått och stort. Det känns inte alltid så bra vilket jag trodde skulle vara häftigt när SÅ levde och jag kändes lite bunden av vad han ville och tyckte. Så klart är det och ska vara så när man är två och ska dela på tid och lust. Nu tycker jag det inte alls är så kul att göra som jag vill.

Nu önskar jag att jag får vara skadesfri framöver... jag har varit sjukskriven senaste 3 månaderna efter ett olycksfall med bruten och krossad överarm och axel. Fy håliken vilken ajaj tid det varit! Men idag har jag friskskrivit mej och börjar jobbet i morgon. Känns sisådär. Har känt hur det kommer att bli när jag blir pensionär om nåt år. När dagarna kommer som ett pärlband och jag får fylla dom med sånt som roar mej och jag kan gå i sarken halve dan ;) Inte så tokigt om jag ska vara ärlig.

Mina tankar upptas väldigt mycket av hur det ska bli och hur det ska gå när jag blir pensionär och då främst på den ekonomiska fronten. Jag kan rätta mun efter matsäcken.... men ändå, den där guldkanten vad kommer den att bestå av? Kanske av att jag har hälsan fortfarande? Att jag kan fortsättningsvis fara hem till Djupudden? Att jag får ha barnen nära och att mina vänner finns kvar? Att jag kan slöjda och finna glädje i det? Ja,ja jag får tids nog svar på mina undringar.

I maj månad ska jag som vanligt ha några veckors semester för bjennspan och ett och annat litet projekt. LillOlle ska få en hundkoja och jag ska göra en sågbock. Kojan ska jag försöka bygga själv och världens bästa Viktor ska måla den, säjer han   :-D  Jag behöver något roligt att se fram emot och när jag tänker på mej själv i snickartagen måste jag småle...

Påskhelgen är min jobbarhelg och jag vill ju förstås vara ledig så... det blir att söka några semesterdagar redan första arbetsdagen. Undrar vad mina kamrater tycker om det??? Det är så det kommer att bli, att jag vill vara ledig hela tiden  ;-) men helst få min lön!

LillOlle han är min trogne kamrat och livet här hemma skulle vara andefattigt utan honom  <3

 

Jag ser fram emot nyare tider och hoppas jag lever upp och kan använda den tid jag har till bra-saker som berikar mej och därmed också mina närmaste. Att jag återfår orken efter många månaders stillhet p g a sjuka fötter och skadad axel. Nu, just nu ska jag gå upp till vävkammar´n och städa bort en hop i råttskit som legat och väntat på mej några månader..... Jag önskar mej själv Lycka Till  :-)