Fjällugglan, vilken festlig typ!!!! Den här träffade jag på Järvzoo och hon heter Hedvig. Tyst och majestätisk satt hon bara ett par meter från mig när jag kom  fram till hennes inhägnad. Tittade en kort stund på mig och sedan bara gick hon iväg....

 .... hur häftig och bestämd som helst  :-D

Jag har aldrig sett ugglor på så nära håll förut och jag föll pladask för dessa otroligt intressanta fåglar. Jag kommer att visa mera ugglor för det finns många där på Järvzoo.

Jag och SÅ var dit för att se på vargen och det var intressant men jag fastnade för ugglorna i första hand.

 

Jag tycker inte om djurparker i vanliga fall men den här upplevde jag annorlunda. Åja, djuren är ju inspärrade här också men med en viss elegans och med en fantastisk härlig skog överallt. Skriver mera om det sedan. Nu väntar studentfirande eftersom brorsdottern Amanda tar den i dag  :-)